Chobotnicový šalát
Diochi chobotnicový šalát. Pripravte si spolu s nami za pár minút ľahkú večeru pre gurmánov, ktorá vás očarí netradičnými surovinami a skvelou chuťou.
- Čas prípravy10 min
- Čas varenia12 min
- Celkový čas22 min
- Počet porcií3
Ingrediencie
Chobotnicový šalát
- 150 g jarnej cibuľky
- 300 g cherry rajčín
- 50 g kapary
- 20 g píniových orechov
- 150 g čiernych olív
- 3 strúčiky cesnaku
- 1 kg uvarenej chobotnice
- 2 PL Kráľovský ocot Biocer
- 2 PL olivový olej
- štipku soli
- stopkový zeler
- čierne korenie
- mrkvu
- 0,1 l vína
- 1 PL medu
Kategória
Šaláty
1
Príprava šalátu
1. Cibuľku, mrkvu, stopkový zeler nakrájame na tenké plátky. Cherry rajčiny prekrojíme.
2. Zeleninu nasypeme do misy, pridáme nakrájanú uvarenú chobotnicu.
3. Z olivového oleja, vína, medu, soli, čierneho korenia a Kráľovského octu Biocer pripravíme zálievku, ktorú nalejeme na šalát a jemne premiešame. Ihneď podávame. Kráľovský ocot je vyrobený z červeného vína, 17 bylín a huby čaga, má výbornú chuť a podporuje trávenie.
2
Video k receptu
Produkty
-
BIOCER
dobré trávenie, správny metabolizmus, detoxikácia 16,10€dobré trávenie, správny metabolizmus, detoxikácia
- Kráľovský ocot vyrobený z červeného vína s výťažkami zo 17-tich bylín a sibírskej huby Čagy
- má červenú granátovú farbu a vynikajúcu chuť, pre ktorú si ho zamiluje každý milovník špecialít
- Čaga – ryšavec šikmý – sa v tradičnej čínskej medicíne využíva na silnú imunitu, harmonizáciu tráviaceho a nervového systému, uvoľnenie stresu
- estragón podporuje normálnu chuť do jedla
- koriander napomáha vstrebávaniu toxínov a udržiavaniu rovnováhy plynov v tráviacom trakte
- citrónová tráva priaznivo pôsobí na detoxikáciu, plesne, baktérie
- alojzia trojlistá je vhodná pri strese aj migréne, upokojuje nervový systém a trávenie
- vhodný nápoj pri redukčných diétach a detoxikácii organizmu